dinsdag 14 februari 2017

Valentijnsdag, 1 super simpele tip met mega groots effect op jouw geluksgevoel!!

Oxytocine

Oxyto....wattus? Oxytocine is een gelukshormoon! Dit hormoon heeft een geweldige uitwerking op ons brein; het geeft ontspanning, het geeft een geluksgevoel en het verzacht pijn. Het blijkt bovendien onze bloeddruk te verlagen en het laat stress uit je lichaam verdwijnen. Het versterkt de band met je partner, je kinderen, vrienden. Het maakt je weerbaarder tegen verslavingen en het geeft je sneller een gevoel van verzadiging. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Het is zeker heel lastig om dit gelukshormoon te bemachtigen? Nee, het is super simpel. Dat is het mooie. En het is nog gratis ook ;-)!   

Hoe kom ik aan dit gelukshormoon?

Je lichaam kan dit zelf aanmaken. Je lichaam doet het wanneer het pijn beleeft, zoals bijvoorbeeld bij vrouwen tijdens de bevalling (oeps, wellicht heb je hier niet al te veel van gemerkt, maar dit is voor sommige vrouwen ook de meest intense pijn die ze ooit hebben ervaren). Over het algemeen maakt je lichaam dus oxytocine aan, waardoor je pijn en ongemak beter aan kunt. Maar HOE kun je er nu voor zorgen dat dit hormoon aangemaakt wordt? Dat is heel simpel. Bij prettig huidcontact, zoals bij het knuffelen maakt je lichaam dit hormoon aan! En omdat het vandaag Valentijnsdag is, wilde ik deze tip nog even onder de aandacht brengen. Wees lief voor jezelf en geef je partner, kind(eren), vrienden, je liefste collega een extra knuffel vandaag en merk op wat het met je doet. 

Mooi Valentijnscadeau voor jouzelf?

Wil jij jezelf vandaag extra verwennen en, naast alle knuffels van vandaag, jezelf een mooi cadeau geven om dat ontspannen gevoel voor heeeeeeel lang vast te kunnen houden? Speciaal voor alle moeders een heel gaaf weekend met mooie workshops. En een cadeau van ons. Als je heel snel beslist en vandaag al boekt, dan krijg je het bonuspakket wat vermeld staat op de site erbij. Alleen vandaag met code "Valentijnsdag".  Kijk op www.relaxtemoeder.nl




Geen opmerkingen:

Een reactie posten